fbpx Rafting në Kanionet 3 Milion vjeçare të Osumit | Albania Rafting Group
50 €
/ per person  

Rafting në Kanionet 3 Milion vjeçare të Osumit

Adventure park
Canyon exploration
Culture and history
Local food and gastronomy
Rafting
Kanionet e Osumit të gëlltisin brenda tyre dhe Ti bëhesh pjesë e aventurës. Rafting të jep mundësinë të udhëtosh me trup në të sotmen dhe me imagjinatë miliona vjet para. E fillon me një lundrim në sipërfaqe të tokës 3 milion vjet më parë,pastaj gërryhet dhe ti zhytesh 150 metër thellë, duke shkuar drejt bërthamës së tokës.

Overview

Rrëmbeni çantën dhe nisuni për një fundjavë aktive, aq sa të egër po aq romantike! I kemi përgatitur të gjitha: Ushqim fantastik, hotel i ngrohtë, ambient romantik dhe vizita në vendet më spektakolare të Beratit pasuri e UNESCO. Hotel “Castle Park” do ta bëjë qëndrimin tuaj një përvojë fantastike, pasi ushqimi i shijshëm dhe shërbimi i mirë janë pasioni i këtij hoteli. Aventurë të egër, adrenalinë, natyrë, qytet antik, hotel i ngrohtë, restorant romantik, verë e ushqim që nuk i gjen kollaj. Surprizoni të dashurën/dashurin tuaj me një puthje të paharueshme poshtë ujëvarës së dashurisë së përjetshme,duke lundruar në kanionet ekzotike 3 milion vjeçare të 8 ujëvarave! Bashkohuni me skuadrën e Albania Rafting Group e cila ka sjellë për herë të parë Rafting në Shqipëri dhe e ka zhvilluar sipas standarteve europiane.

What to Expect

Paketa nr.1 - 50 Euro/Personi

 • Takimi në qëndrën e rafting Albanian Adventure Resort. Vendodhja
 • Veshja e pajisjeve të rafting. (Kohëzgjatja rreth 30 min)
 • Transport nga qëndra për në pikënisje. (Kohëzgjatja rreth 15 min)
 • Udhëzime nga guidat profesionale të rafting. (Kohëzgjatja rreth 20 min)
 • Rafting në Kanionet e Osumit. (Kohëzgjatja rreth 2 orë)
 • Kthimi në qëndrën e rafting dhe zhveshja e rrobave. (Kohëzgjatja rreth 15 min)

Paketa nr.2 - 70  Euro/Personi

 • Takimi në Berat, Hotel “Castle Park”. Vendodhja
 • Nisja drejt kanionit të Osumit. (Kohëzgjatja rreth 01:30 min me minibus)
 • Mbëritja në qëndrën e rafting Albanian Adventure Resort. Vendodhja
 • Veshja e pajisjeve të rafting. (Kohëzgjatja rreth 30 min)
 • Transport nga qëndra për në pikënisje. (Kohëzgjatja rreth 15 min)
 • Udhëzime nga guidat profesionale të rafting. (Kohëzgjatja rreth 20 min)
 • Rafting në Kanionet e Osumit. (Kohëzgjatja rreth 2 orë)
 • Kthimi në qëndrën e rafting dhe zhveshja e rrobave. (Kohëzgjatja rreth 15 min)
 • Drekë në një restorant në Skrapar.
 • Kthimi në Berat. (Kohëzgjatja rreth 01:30 min me minibus)

Paketa nr.3 - 115 Euro/Personi

 • Takimi në Berat, Hotel “Castle Park”. Vendodhja
 • Nisja drejt kanionit të Osumit. (Kohëzgjatja rreth 01:30 min me minibus)
 • Mbëritja në qëndrën e rafting Albanian Adventure Resort. Vendodhja
 • Veshja e pajisjeve të rafting. (Kohëzgjatja rreth 30 min)
 • Transport nga qëndra për në pikënisje. (Kohëzgjatja rreth 15 min)
 • Udhëzime nga guidat profesionale të rafting. (Kohëzgjatja rreth 20 min)
 • Rafting në Kanionet e Osumit. (Kohëzgjatja rreth 2 orë)
 • Kthimi në qëndrën e rafting dhe zhveshja e rrobave. (Kohëzgjatja rreth 15 min)
 • Drekë në një restorant në Skrapar.
 • Kthimi në Berat. (Kohëzgjatja rreth 01:30 min me minibus)
 • Vizitë e lirë në lagjen e vjetër të Mangalemit dhe Gorricës.
 • Darkë me gatime tradicionale Beratase në restorant "Castle Park" një ndër më të mirët për gatimet dhe shërbimin cilësor.
 • Akomodim në hotel në Berat, Hotel Castle Park, Hotel Osumi, Hotel Onufri, Hotel Mangalemi, Hotel Republika
 • Mëngjes i shijshëm me produkte të zones.
 • Mbarimi i programit

SHËNIM: ORARIN KONFIRMOJENI NË NR E CEL: +355672006623
SHËNIM: Për fëmijët nën moshën 12 vjeçare ofrojmë 10% zbritje.
SHËNIM: Në se pas rafting dhe drekës në Skrapar dëshironi të vizitoni Urën e Kasabashit, shpellën e pirogoshit dhe tunelet e Pirogoshit çmimi extra është 30 Eur/Pers.

Për të konfirmuar ju lutem pasi të keni zgjedhur paketën që dëshironi bëni blerjen direkt te platforma e webit. Në se nuk mundeni nëpërmjet platformes se web ju lutem kryeni pagesën në llogarine bankare:

Raiffeisen Bank:
Albania Rafting SHPK
NR LLOGARIS: 0011666501
IBAN në EUR: AL68 2021 1006 0000 0000 1166 6501
IBAN në LEK: AL83 2021 1006 0000 0000 0166 6501
KODI SWIFT: SGSBALTX

Banka Kombëtare Tregtare (BKT):

Albania Rafting SHPK

Nr. Llogarisë: 413007160

IBAN EUR: AL33 2052 3132 0071 60CL PRCL ALLD

IBAN LEK: AL97 2052 3132 0071 60CL PRCF EURD

KODI SWIFT: NCBAALTXXX

Në se keni dëshirë për më shumë aktivitete në natyrë në Qarkun e Beratit më poshte gjeni ture opsionale:

Accomodation

Hotel “Castle Park” është vendi i përkryer për të kaluar një natë të rehatshme dhe një nga restorantet me gatimet dhe shërbimin më të mirë të zonës. Ai gjendet i vetëm në një kodër me pisha me pamjen nga mali madhështor i Tomorit dhe nga lumi i Osumit. Thuhet që në këtë vend magjik heroi ynë kombëtar Skënderbeu puthi për herë të parë gruan e tij Donikën. Hotele të tjera që ne përdorim kur "Castle Park" nuk ka vende janë: Hotel Osumi, Hotel Onufri, Hotel Merko, Hotel Portik, Hotel Mangalemi etj.
Për të gjithë ata që dëshirojnë të akomodohen në Skrapar hotelet janë: Hotel Kanionet, Hotel Shpëtimi, Hotel Kalemi, Hotel Osumi.

Attention

UDHËZIME

Ju duhet të keni veshur:

 • Rroba banjo
 • Atlete te vjetra, sandale te mbyllura
 • Kostum sportiv

Ju duhet të keni me vete:

 • Peshqir.
 • Rroba të ngrohta për t’u ndërruar.
 • Sandale/Atlete per t’i ndërruar në fund të udhëtimit.

Albania Rafting Group siguron për çdo turist pajisjet e mëposhtme :

 • Kostum neoprene qe ruan konstante temperaturen e trupit
 • Xhup Termik
 • Jelek shpetimi
 • Helmets
 • Albania Rafting Group zotëron mjetet lundruese dhe guiden profesionale te specializuar sipas standarteve nderkombetare te rafting.

NË SE KENI DËSHIRË TË NJIHENI ME SKUADREN TONE KLIKONI KËTU.

Bëni Kujdes!!! Shoqërohuni gjatë Rafting nga Guida të Trainuara dhe Çertifikuara! Bëni Rafting të Sigurtë! Rafting është një sport turistik i cili duhet të bëhet sipas të gjitha standarteve dhe të shoqëruar nga guida të trainuara nga Federata Shqiptare e Rafting dhe Ministria e Turizmit dhe Mjedisit.

Të gjitha guidat e trainuara gjenden në faqen e Federatës Shqiptare të Rafting! Albania Rafting Group është e para skuadër sportive e cila ka sjellë rafting për herë të parë në Shqipëri. Skuadra e saj përbëhet nga guida të trainuara fort dhe të çrtifikuara sipas të gjitha standarteve ndërkombëtare.

 

Cdo pjesëmarrës duhet të ketë parasysh :

 • Mosha mbi 5-75 vjec (personat nën moshën 18 vjec, duhet të  jenë të shoqëruar nga një i rritur.
 • Periudha e përshtatshme për fëmijët nën 10 vjeç është Maj, Qershor, Korrik
 • Të jetë në gjendje shëndetsore të mirë dhe të ketë konsultuar mjekun përgjatë vitit. 
 • Në mënyrë absolute, personi nuk duhet të ketë sëmundjet dhe ndërlikimet e mëposhtme:
 • Sëmundje kardiake të cdo lloj.
 • Hipertension.
 • Humbje ndjenash të cfarëdolloj natyre
 • Probleme të shtyllës kurrizore dhe sistemit muskulor, të ndikueshëm në uljen e mundësisë fizike të vetëshpëtimit.
 • Probleme me aparatin e frymëmarrjes - probleme nervore.
 • Shtatëzani.
 • Probleme me shikimin (miopi e rënde, shkëputje te retines, glaukomi)
 • Të jetë nën ndikimin e drogës, alkoolit.

 

UDHËZIME

Ju duhet të keni veshur:

 • Rroba banjo
 • Atlete te vjetra, sandale te mbyllura
 • Kostum sportiv

Ju duhet të keni me vete:

 • Peshqir
 • Rroba të ngrohta për t’u ndërruar
 • Sandale/Atlete per t’i ndërruar në fund të udhëtimit

Albania Rafting Group siguron për çdo turist pajisjet e mëposhtme :

 • Kostum neoprene qe ruan konstante temperaturen e trupit
 • Xhup Termik
 • Jelek shpetimi
 • Helmets
 • Albania Rafting Group zotëron mjetet lundruese dhe guiden profesionale te specializuar sipas standarteve nderkombetare te rafting.

NË SE KENI DËSHIRË TË NJIHENI ME SKUADREN TONE KLIKONI KËTU.

Bëni Kujdes!!! Shoqërohuni gjatë Rafting nga Guida të Trainuara dhe Çertifikuara! Bëni Rafting të Sigurtë!

Rafting është një sport turistik i cili duhet të bëhet sipas të gjitha standarteve dhe të shoqëruar nga guida të trainuara nga Federata Shqiptare e Rafting Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe Ministria e Financave. Të gjitha guidat e trainuara gjenden në faqen e Federatës Shqiptare të Rafting!

Albania Rafting Group është e para skuadër sportive e cila ka sjellë rafting për herë të parë në Shqipëri. Skuadra e saj përbëhet nga guida të trainuara fort dhe të çrtifikuara sipas të gjitha standarteve ndërkombëtare.


Price: 50 € / person

Tour availability:
Rafting + transport i shkurtër
E.g., 08/11/2022
-+

Price: 70 € / person

Tour availability:
Rafting+Transport Nga Berati + Drekë në Skrapar
E.g., 08/11/2022
-+

Price: 115 € / person

Tour availability:
Hotel ne Berat +Darkë + Mëngjes+Transport +rafting +drekë ne Skrapar
E.g., 08/11/2022
-+

Prices Include

 • Takimi në Berat, Hotel “Castle Park”.
 • Transporti në kanionin e Osumit.
 • Veshjet dhe pajisjet e rafting.
 • Transport nga qëndra për në pikënisje.
 • Udhëzime nga guidat profesionale të rafting.
 • Rafting në Kanionet e Osumit.
 • Transporti i kthimit në qëndrën e rafting.
 • Drekë në një restorant në Skrapar.
 • Transporti i kthimit në Berat.
 • Vizitë e lirë në lagjen e vjetër të Mangalemit dhe Gorricës.
 • Darkë me gatime tradicionale Beratase në restorant "Castle Park".
 • Akomodim në hotel në Berat.
 • Mëngjes i shijshëm me produkte të zones.

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us