fbpx BLOG | Albania Rafting Group

You are here

PHOTOS FROM OUR ACTIVITIES

 • Apr 13, 22
 • Albrafting

To download the photos please click the link below:

DOWNLOAD HERE

Find the folder with your activity date and download your photos.

Read more

Vjosa River as the 15 most beautiful rafting rivers in Europe- According Corriere Della Sera

 • Jul 11, 21
 • Albrafting

Rafting is a tourism sport which is very preferred by all tourists around the world. The prestigious newspaper "Corriere Della Sera" has suggested rafting in Vjosa for Italian tourists:

Read more

Corriere Della Sera rendit lumin Vjosa si 15 lumenjtë më të bukur për rafting në Europë

 • Jul 11, 21
 • Albrafting

Rafting është një sport turizëm i cili preferohet shumë nga të gjithë turistët në gjithë botën .Gazeta prestigjoze “Corriere Della Sera “ e ka sygjeruar rafting në Vjosë për turistët Italianë: Lundrimi në ujërat e lumit të fundit të egër në Evropë është i mundur. Ku është? Në Shqipëri.

Read more

Shqipëria Fiton!Lë pas dhjetra skuadra!Bravo Albanian Eagle

 • Jul 01, 21
 • Albrafting

Dita e katërt e Kampionatit Botëror të rafting .

Read more

Dita e II e Kampionatit Botëror Të Rafting,2021

 • Jun 30, 21
 • Albrafting

Dita e dytë e Kamipnatit Botëror të Rafting,në L’Argentière-la-Bessée ,29 Qershor  2021

 

Read more

World Rafting Championship,Opening Ceremony

 • Jun 30, 21
 • Albrafting

The day before: official training and game on!

 

Read more

Arjan Çani dhe Zamo Spathara i Albania Rafting Group bashkë për herë të tretë

 • Jun 28, 21
 • Albrafting

Ka qënë viti 2003 kur  Zamo Spathara presidenti i Federatës Shqiptare të Rafting mori ftesën nga Arjan Çani  për të folur për rafting,nje sport turistik i panjohur ne Shqiperi asokohe.Pas 10 vitesh,në 2013 Zamo rikthehet me skudrën e Albania Rafting Group e përbërë nga dhjetra të rinj  plot energji po

Read more

Federata Shqiptare e Rafting në Kampionatin Botëror të Rafting 2021,Francë

 • Jun 15, 21
 • Albrafting

Kombëtarja e Federatës Shqiptare të Rafting “Albanian Eagle” do të garojë në Kampionatin Botëror të Rafting 2021 i cili do të zhvillohet në Francë L'Argentière-La Bessée në datat 28 Qershor deri në 3 Korrik.

Read more

Kreu i Keshillit të Lartë të Prokurorisë,Gent Ibrahimi në Kanionet e Osumit

 • Jun 07, 21
 • Albrafting

Gent Ibrahimi kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë  kaloi fundjavën e 6 qershorit bashkë me familjen dhe miqtë e tij në Kanionet e Osumit.Gent Ibrahimi preferoi që kanionet e Osumit ti zbulonte nga thellësia e tyre duke bërë rafting me skuadrën e parë që solli këtë sport turistik në Shqipëri në vitin 1999 Albania Rafting Group.A

Read more

Everything about Rafting

 • May 14, 21
 • Albrafting

 

Contents

Read more

Alma Spathara, Udhërrëfyesja e rafting & 15 sporteve në natyrë

 • May 14, 21
 • Albrafting

 

Nga Ilda Lumani

Read more

Fantastic day river rafting in the spectacular Osum Canyon

 • May 14, 21
 • Albrafting

 

We had seen pictures of Albania's Osum Canyon online, and it looked really cool. There are several viewpoints along the road, and we were looking forward to heading down there for day trip. There are also a few other things in the area we were also wanting to see.

Read more

Support EARTH DAY for a better April 22 each year

 • Apr 22, 21
 • Albrafting

 

Earth Day was first celebrated on April 22, 1970. It became a topic of discussion as more than 20 million Americans took to the streets to protest environmental ignorance by the government. Since then, it has been an annual event.

Read more

Gëzuar Ditën e Tokës 22 Prill!

 • Apr 22, 21
 • Albrafting

Dita e Tokës u festua për herë të parë në 22 Prill në 1970. Ajo u bë një temë diskutimi pasi më shumë se 20 milion amerikanë dolën në rrugë për të protestuar kundër injorancës mjedisore nga qeveria. Që atëherë, ka qenë një ngjarje vjetore.

Read more

Alma Spathara ,Albania Rafting: Zgjedh të sfidoj veten, Gratë munden

 • Mar 22, 21
 • Albrafting

Plot energji dhe pasion për punën dhe për jetën Alma Spathara ka gjetur formën më të mire për të tejkaluar sfidat e Covid.

Read more

World Water Day-Water is Life,Tourism and Health

 • Mar 21, 21
 • Albrafting

World Water Day is celebrated on March 22nd , each year.

Read more

Esmeralda Bombaj nëna e 2 fëmijëve që ka bërë rafting në 3 lumenj të Shqipērisē

 • Mar 11, 21
 • Albrafting

Esmeralda Bombaj tregon eksperiencat e saj të rafting  në Kanionet e Osumit në  Skrapar, në lumin Vjosa në Përmet dhe në lumin Bistricë në Sarandë.Çdo herë ka qënë me bashkëshortin dhe 2 fëmijët e saj 10 vjeç dhe 14 vjeç duke e bërë eksperiencën e rafting akoma më të veç

Read more

Irena Kita dhe vajza e saj Sofi ishin sot në Kanionet e Osumit në Skrapar

 • Mar 09, 21
 • Albrafting

Irena Kita dhe vajza e saj Sofi ishin sot në Kanionet e Osumit në Skrapar për herë të parë Pasi kishin shijuar rafting në lumin e Vjosës ato vendosën që fundjavën e 7 Marsit ta kalonin me skuadrën e Albania Rafting Group në Kanionet e Osumit.Ato ngelën të mahnitura nga b

Read more

Albania, the land of natural beauties and wild canyons

 • Mar 09, 21
 • Albrafting

Irena Kita and her daughter Sofi were today in Osumi’s Canyons in Skrapar for the first time.After enjoying rafting in the Vjosa River last spring they decided to spend the weekend on March 7 with the team of Albania Rafting Group in Osumi’s Canyons.

Read more

Happy International Women's Day! I'm Alma Spathara and I "Choose to Challenge"!

 • Mar 07, 21
 • Albrafting

Happy International Women's Day! International Women's Day is very important. The theme that has been selected for this year is very beautiful "Choose to Challenge" #choosetochallenge

Read more

Pages

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us