fbpx BLOG | Albania Rafting Group

You are here

Kayak ,Vrojtim zogjsh, Hiking në Lagunën e Karavastasë- Divjakë,Akomodim në Berat

 • Dec 13, 20
 • Albrafting

Ky program është një mundësi e shkëlqyer për një fundjavë rigjeneruese,aktive,romantike e shlodhëse për të gjith

Read more

Vit i Ri Në Berat,Hotel Castle Park

 • Dec 06, 20
 • Albrafting

Po mendoni se ku do festoni Vitin e Ri?
Mos harxhoni kohën tuaj sepse Hotel Castle Park është dhurata për të dashurit tuaj këtë fundvit.

Read more

Krishtlindje në Berat,Mes Pyllit me Bredha e Ajrit të Pastër!

 • Dec 06, 20
 • Albrafting

Hotel "Castle Park " ju mirëpret për të kaluar bashkë me familjen darkën e vigjiljes së Krishtlindjeve me gatimet plot shije, verërave,djathrave dhe bukëve të zonës.Tingujt e muzikës afër oxhakut bubulak ,dritave rezëllitëse të pemës së Krishtlindjeve ku ju mund te vini dhuratat për fëmijët dhe të dashurit tuaj do ta bëjn

Read more

Trekking in Albania, nella grotta del Pirogoshi in Skrapar, e gallerie del Pirogoshi, visita al ponte di Kasabash

 • Dec 03, 20
 • Albrafting

La grotta di Pirogoshi è la grotta più grande e più interessante della regione di Skrapar. Il suo ingresso è impressionante e si trova accanto ai Canyon di Gradec, circondato anche da rocce calcaree.

Read more

Federata Shqiptare e Rafting (FSHR) është organi i vetëm drejtues për sportin e rafting në Shqipëri.

 • Dec 02, 20
 • Albrafting

 Turizmi i aventurës sidomos keto vitet e fundit është përhapur shumë në vendin tonë pasi natyra shqiptare ofron kushtet optimale për zhvillimin e tyre por edhe si rritje e kërkesave nga turistët e huaj dhe vendas

Read more

Skrapari,destinacioni i turizmit të aventurës dhe i mikpritjes!

 • Dec 02, 20
 • Albrafting

Albania Rafting Group është pioniere e promovimit të qytetit të Skraparit si destinacion fantastik për sportet në natyrë dhe aventurierët.

Read more

EU Ambassador Luigi Soreca Climb the Holy Mountain of Tomor.

 • Dec 01, 20
 • Albrafting

 

EU Ambassador Luigi Soreca Climb the Holy Mountain of Tomor.

Read more

Konsulli i Nderit në Prefekturën Łódź në Poloni Z. Pawel MICHALAK uron ditën e Pavarësisē.

 • Nov 28, 20
 • Albrafting

Konsulli i Nderit në Prefekturën Łódź në Poloni Z. Pawel MICHALAK së bashku me Korin e Fëmijëve të qytetit të LÓDŹ kanë uruar presidentin e Shqipërisë Z.

Read more

Off road,caravan mule,hiking to Pelasgian castle of Tomor holy mount

 • Nov 25, 20
 • Albrafting

Mount Tomor, is the most unique mountain in all of Albania. She has been revered and respected since ancient times as the mountain where the Pelasgian-Illyrian gods lived. As Tomori is considered to be the house of the gods, this is the reason she is called and known as the Holy Mountain, as a mountain that has supernatural powers. 

Read more

Alma Spathara, entrepreneurial woman in love with food and adventure tourism in Albania.

 • Nov 25, 20
 • Albrafting

I'm Alma Spathara, I was born in Berat where I finished high school and then graduated in Economics with a degree in Finance from the University of Tirana.

Read more

Festat e Dhjetorit në Tomorin Pellazgjik dhe Beratin 2500 vjeçar

 • Nov 20, 20
 • Albrafting

Karvan me mushka dhe Jeep Safari në Kalanë e Baba Tomorit.Akomodim dhe darkë në Hotel -Restorant “Castle Park” dhe vizitë në lagjet e vjetra 2500 vjeçare të Beratit.

Read more

Nëne Fizes ”i ndrinte çemberi”

 • Nov 19, 20
 • Albrafting

Margarita dhe Fatos Çuni çifti puntor dhe mikpritës i Bogovës.Në se jeni duke shkuar në Bogovë dhe në Çorovodë kthehuni në dyqanin e Margarita dhe Fatos Çuni plot produkte të shumëllojshme.Mos u gënjeni nga produktet industriale qe ata shesin të detyruar nga kërkesat sidomos të të rinjve.Në se dëshironi produkte të zonës si bajame,lajthi,arra,rehani,palafiq,mollë të egra,vallëza trahana,peta të

Read more

The famous actor Leonardo di Caprio congratulates the decision of the Albanian government to save the last Vjosa River from hydropower construction

 • Nov 19, 20
 • Albrafting

World-famous actor DiCaprio has been one of the main activists against the construction of a hydropower plant on  Vjosa River.

Read more

Erinnerungen lassen diese 7-Tages-Reisen zu einer unserer besten Angebote werden

 • Nov 13, 20
 • Albrafting

Eine vielseitige Reise, mit einer Mischung aus K

Read more

Destinacioni i preferuar i Alma Spatharës

 • Nov 04, 20
 • Albrafting

Gjithmonë më thonë pse sygjeroj qarkun e Beratit si destinacionin më të bukur për turistët familjar dhe jo vetëm.Po si mund të jetë ndryshe kur Berati dhe Skrapari janë kaq të pasur me monumente kulture,natyrore ,njerëzore dhe kulinare.Si

Read more

Big step towards a win for Albanian Vjosa river

 • Oct 24, 20
 • Albrafting

One of Europe’s last big wild rivers is looking like it will be saved from hydropower development.

Read more

Breaking news:ALBANIAN PM Rama reacts:Kalivaç will not be built

 • Oct 24, 20
 • Albrafting

“We highly welcome todays statement of Albanias PM Edi Ramas, that the Vjosa river will be saved and the Kalivaç dam will not be build. Following the PM’s message, this is the right time to start a dialogue with the scientists, public authorities and civil society about the future of the Vjosa and the establishment of a Vjosa National Park.

Read more

Traditional ALBANIAN BREAKFAST in Berat

 • Oct 21, 20
 • Albrafting

Day 8 of my incredible adventures in Albania began in the historical UNESCO Ottoman town of Berat. Come along with me as I enjoy a traditional Albanian breakfast in Berat before I check out Elbasan Castle on the way from Berat to Pogradec, Albania!

Read more

Rafting në Kanionet 3 Milion vjeçare të Osumit

 • Oct 14, 20
 • Albrafting

Kanionet e Osumit të gëlltisin brenda tyre dhe Ti bëhesh pjesë e aventurës. Rafting të jep mundësinë të udhëtosh me trup në të sotmen dhe me imagjinatë miliona vjet para.

Read more

Adventure Kids

 • Oct 05, 20
 • Albrafting

Kayak ,Vrojtim zogjsh,Biçikleta dhe Hiking në Lagunën e Karavastasë- Divjakë

Read more

Pages

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us