You are here

Yoga Retreat-Berat 2020

 • Aug 03, 20
 • Albrafting

Have you ever thought about taking some time off?

Read more

Yoga Retreat -Berat 2020

 • Aug 03, 20
 • Albrafting

A keni menduar ndonjëherë të merrni pak kohë pushim?

Read more

Are you on holidays in Saranda or in her surroundings and you don’t know with what to fill your days?

 • Aug 03, 20
 • Albrafting

Are you on holidays in Saranda or in her surroundings and you don’t know with what to fill your days?

Read more

Rafting dhe Hydrospeed në Vjosë

 • Aug 03, 20
 • Albrafting

Jeni në kërkim të një eksperince unike?

Read more

Albanian Ministry and Rafting guides: the Albanian Federation steps forward into the Training Programme

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

The best known destinations for fluvial tourism and the starting point for the debate about river security in Albania are the scenic Osumi and Vjoses coasts.

Read more

Federata Shqiptare e Rafting shpreh ngushellimet e saj të sinqerta për familjen Zuna!

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

Federata Shqiptare e Rafting, duke marrë rastin nga ngjarja në Dibër ku një 18-vjeçar humbet jetën nga mbytja në ujërat e lumit Drini i Zi gjatë aktivitetit të kayaking,rastit të vitit të kaluar ku një vajzë humbi jetën duke eksploruar kanionin e Holtës dhe disa rasteve të viteve të shkuara u bëjmë thirrje të gjithë Operatorëve të Turistik, Agjencive Turistike dhe turistëve që ofrojnë ose duan

Read more

Edinburgh firm wins award for opening Albania to adventure tourists

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

https://www.thenational.scot/business/14855928.edinburgh-firm-wins-award-for-opening-albania-to-adventure-tourists/IT’S the probably the last country in Europe to be developed as a tourism destination, but now a Scottish firm is helping Albania realise its potential

Read more

Que faire en Albanie : la sélection

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

Faire du rafting dans le canyon de l’Osum

Le canyon de l’Osum est situé dans le centre du pays non loin de la ville de Çorovodë. Mesurant 26 km de long, c’est le paradis des amateurs de grands espaces. Si le temps le permet, vous pourrez descendre la rivière en rafting.

Read more

"Are you happy, Geri?"

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

There are few things that can make you feel as alive as when you go down the river while #rafting. It is absolutely amazing and breathtaking.

Read more

Western Balkans: Europe’s new adventure playground

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

Calling adrenaline junkies: outdoors thrills

Read more

Pages

Tags

ARG

Albania Rafting Group ( ARG ) is the first tourism and sport organization in Albania , founder of Albanian Rafting Federation , member with full rights in the International Rafting Federation.

Contact us