fbpx BLOG | Albania Rafting Group

You are here

Albanian Ministry and Rafting guides: the Albanian Federation steps forward into the Training Programme

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

The best known destinations for fluvial tourism and the starting point for the debate about river security in Albania are the scenic Osumi and Vjoses coasts.

Read more

Federata Shqiptare e Rafting shpreh ngushellimet e saj të sinqerta për familjen Zuna!

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

Federata Shqiptare e Rafting, duke marrë rastin nga ngjarja në Dibër ku një 18-vjeçar humbet jetën nga mbytja në ujërat e lumit Drini i Zi gjatë aktivitetit të kayaking,rastit të vitit të kaluar ku një vajzë humbi jetën duke eksploruar kanionin e Holtës dhe disa rasteve të viteve të shkuara u bëjmë thirrje të gjithë Operatorëve të Turistik, Agjencive Turistike dhe turistëve që ofrojnë ose duan

Read more

Edinburgh firm wins award for opening Albania to adventure tourists

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

https://www.thenational.scot/business/14855928.edinburgh-firm-wins-award-for-opening-albania-to-adventure-tourists/IT’S the probably the last country in Europe to be developed as a tourism destination, but now a Scottish firm is helping Albania realise its potential

Read more

Que faire en Albanie : la sélection

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

Faire du rafting dans le canyon de l’Osum

Le canyon de l’Osum est situé dans le centre du pays non loin de la ville de Çorovodë. Mesurant 26 km de long, c’est le paradis des amateurs de grands espaces. Si le temps le permet, vous pourrez descendre la rivière en rafting.

Read more

"Are you happy, Geri?"

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

There are few things that can make you feel as alive as when you go down the river while #rafting. It is absolutely amazing and breathtaking.

Read more

Western Balkans: Europe’s new adventure playground

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

Calling adrenaline junkies: outdoors thrills

Read more

Some Incredibly Beautiful Places To Visit In Albania

 • Aug 01, 20
 • Albrafting

Albania, on Southeastern Europe’s Balkan Peninsula, is a small country with coastlines on the Adriatic and Ionian seas and an interior crossed by the Albanian Alps. Along its southern coast, the Albanian Riviera is known for its traditional Mediterranean villages, beach resorts and vibrant nightlife.

Read more

Are you on holidays in Saranda or in her surroundings and you don’t know with what to fill your days’?

 • Jul 31, 20
 • Albrafting

Are you bored with the same things on and on? Noises, traffic and the heat have tired you too much?

Read more

Aventura e parë e ambasadorit të ri të BE-së në Shqipëri, Soreca

 • Jul 30, 20
 • Albrafting

Është një ambasador i ri në Shqipëri dhe ende nuk i ka filluar mesazhet e tij politike apo që të futet në qendër të debatit të nxehtë politik në vend.

Read more

Shqipëria do te përfaqësohet për here te pare midis 30 skuadrave ne Kampionatin boteror te rafting qe zhvillohet ne Ceki

 • Jul 30, 20
 • Albrafting

https://www.dailymotion.com/video/x3ezt0tShqipëria do te përfaqësohet për here te pare midis 30 skuadrave ne Kampionatin boteror te rafting qe zhvillohet ne Ceki nga data 23 deri ne daten 28 gusht.

Read more

Albania Rafting Group acquires Albanian Tourism Award 2012/Ecology for the successful achievements in the development of sustainable rafting tourism and the following realizations..

 • Jul 30, 20
 • Albrafting

Albania Rafting Group acquires Albanian Tourism Award 2012/Ecology for the successful achievements in the development of sustainable rafting tourism and the following realizations: • professional training of tourist guides rafting by international standards , providing the rafting patent tospecialized rafting guides operating in the Republic of Albania; • Establishment of the Albanian Rafting C

Read more

T’i thuash COVID-it të kam *****, Sazan Guri shan virusin live në studio!

 • Jul 30, 20
 • Albrafting

Ambientalisti Sazan Guri, është nga ata persona që nuk e beson ekzistencën e koronavirusit.

Madje ai së bashku me përfaqësues të shoqërisë civile, shpesh ka bërë protesta kundër masave strikte të vendosura para disa muajve, por edhe bërjes së vaksinës me detyrim.

Read more

Të gjithë po flasin për Beratin…

 • Jul 30, 20
 • Albrafting

Të gjithë po flasin për Beratin… Qyteti  i  një mbi një dritareve  që  sot feston 12 vjet pasuri  e UNESCO-s dhe të  magjeps me Kanionet e Osumit, malin e shenjtë të Tomorrit dhe sportet  e aventurës.

Read more

Pages

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us