• Aug 03, 20
  • Albrafting

A keni menduar ndonjëherë të merrni pak kohë pushim?

Yoga Retreat në Berat ju ofron mundësinë për t'u transformuar, për tu shëruar dhe për tu takuar. Ne synojmë të ndërtojmë një urë lidhëse ndërkulturore midis pjesëmarrësve ndërkombëtarë dhe lokalë. Prandaj, Yoga Retreat Berat mbahet në anglisht, gjermanisht dhe shqip. Ne besojmë se përmes Yogës lidhemi thellësisht me të vërtetat dhe të tjerët. Dhe përfundimisht, ne e kuptojmë se ne jemi të gjithë në këtë udhëtim së bashku.

Vendi ynë perfekt është Hotel Castle Park në Berat https://goo.gl/maps/fLj3HCtkScE3nFxT6 i rrethuar nga një pyll qetësues dhe male të bukura dhe i vendosur në një kodër që mbikëqyr qytetin historik Berat në Shqipëri (mbrojtur nga UNESCO). Stafi i hotelit ju fton të "ndiheni më mirë se në shtëpinë tuaj". Restoranti Castle Park http://castle-park.com/production/site/en/castle-park-home/

përgatit ushqime lokale të freskëta dhe organike - vegjetariane dhe jo-vegjetariane. Pritësja  jonë Alma Spathara është një eksperte e pasionuar turizmit në Shqipëri, i cila ofron të gjitha llojet e aktiviteteve në natyrë rreth Beratit, si udhëtime në malin e shenjtë të Tomorit në këmbë ose me mushka, rafting, eksplorim kanioni, takime me vendasit. Ajo është e lumtur t'i përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja dhe përpiqet për t'ju bërë të ndjeheni menjëherë si pjesë e familjes https://www.albrafting.org/search-tours

Program ii  Yoga Retrat Berat:

Fillimi: E Dielë, 6.9.2020, 8:00

Përfundimi: E Shtunë, 12.9.2020, ora 15:00

Pas datës 6 shtator Katina e verës Çobo në Berat organizon “Festën e vjeljes” Një festë plot argëtim,muzikë dhe verë prandaj ju  rekomandojmë të qëndroni 1-2 ditë më shumë se fundi i Yoga Retreat

Ja si do jetë një ditë e Yoga Retreat Berat:

7.00: Zgjimi

7.30: Meditim i udhëhequr

8.00: Ashtanga frymëzoi Vinyasa Asana

9.15: Shërimi i Tingullit Himalayan

Koha e lirë + Mëngjesi / Brunch

14.00: Terapi me yoga

Koha e lirë + Darka

21.00: Yin Yoga Asana ose Yoga Nidra

Rreth organizatorëve / mësuesve të yogas:

Dr Barbara Krampitz është një Mësuese e Certifikuar e Yogës (1000 orë YTT) dhe Terapist Yoga. Ajo është e apasionuar pas Jogës, udhëtimit dhe shkëmbimit ndërkulturor. Barbara praktikon Yoga për më shumë se 15 vjet. Në vitin 2007, ajo u bashkua me një trajnim 3-vjeçar të mësuesve në Shkollën më të vjetër të Yogës në Frankfurt AUM HARI.

 

Arta Jonuzi është një Mësuese e Certifikuar e Yogës (500 orë YTT) dhe Terapiste e  Healing. Ajo ka një interes shumë të madh për yoga, shërimin, udhëtimin dhe vetë-përmirësimin. Arta praktikon Yoga për më shumë se 9 vjet. Në vitin 2015, ajo vendosi të bëjë 200 orë trajnimi Yoga Teacher Training në Ashtanga. Në vitin 2016, ajo morri pjesë në Yoga Teacher Training 300 orë në Vinyasa. Në 2017, ajo filloi edukimin e saj shërues. Arta punon në Financë mbi 10 vjet, ndërsa jep mësim Yoga për 5 vjet, si dhe ofron sesione shërimi private për 3 vjet.

Sandra Ceriani është një Terapiste e çertifikuar e Himalayan Sound Healing Therapist and Meditation Teacher Ajo dashuron Yoga, muzikën dhe udhëtimet Sandra është magjepsur nga efektet që tingujt dhe dridhjet kanë tek ne. Në vitin 2018, ajo kaloi disa muaj në Nepal, ku mësoi gjithçka rreth shërimit të shëndoshë. Që nga kthimi i saj nga Nepali, ajo drejton rregullisht Sound Bowls Sessions Yoga në Zürich.

Paketa Retreat përfshin:

Akomodim 7 netë

Mëngjesin më të mirë në Shqipëri

Darka à la carte

Ashtanga inspired Vinyasa Asana

Yoga Therapy

Hatha Asana

Yin Asana

Himalayan Sound Healing

Energy Healing Workshops

Mantra Chanting

Çmimet e paketave

Dhoma Ekonomike dyshe: 795 EUR ose 914 CHF

Dhoma Ekonomike  teke: 830 EUR ose 954 CHF

Dhoma superior e dyshe: 865 EUR ose 994 CHF

Një dhomë superior tek: 999 EUR ose CHF 1'148

Ne jemi gjithashtu të lumtur për të organizuar transportin tuaj nga  aeroporti i Tiranës. Kostoja e transportit  prej 50 EUR mund të ndahet nëse pjesëmarrësit kanë kohë të njëjtë mbërritjeje.

Ju lutemi mos hezitoni të na kontaktoni nëse keni ndonjë pyetje.

Rezervoni vendin tuaj!

Arta, Barbara & Sandra

 

 

Visit :https://www.facebook.com/events/536047530362350