• Jun 07, 21
  • Albrafting

Gent Ibrahimi kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë  kaloi fundjavën e 6 qershorit bashkë me familjen dhe miqtë e tij në Kanionet e Osumit.Gent Ibrahimi preferoi që kanionet e Osumit ti zbulonte nga thellësia e tyre duke bërë rafting me skuadrën e parë që solli këtë sport turistik në Shqipëri në vitin 1999 Albania Rafting Group.Ai falenderoi skuadrën për organizimin dhe standartet e larta  të sigurisë sipas të gjitha standarteve europiane.Ai i uroi shumë suksese skuadrës së Albania Rafting në kampionatin Botëror të Rafting 2021 i cili do të mbahet në 1 Korrik në Francë L'Argentière-La Bessée 2021.