• Aug 20, 20
  • Albrafting

“Rrugët e zotit janë të panumërta”! Kjo thënie biblike më erdhi në mend, teksa lexoja intervistën e Almës, një nga personazhet më të njohur të qytetit të Beratit, të cilit iu largua për të ndjekur studimet për ekonomi në kryeqytet dhe iu rikthye vite më pas për të vijuar një jetë që ngjan si një aventurë! Pak a shumë si sportet që ajo drejton. Alma Spathara është sot një guidë profesionale e sporteve në natyrë si rafting, kayaking, canyoning dhe hiking.

Intervistën e plotë ndiqeni në faqen zyrtare të revistës Bordo:http://bordo.al/2020/08/17/alma-spathara-udherrefyesja-e-rafting-15-sporteve-ne-natyre/