• Aug 21, 20
  • Albrafting

Falenderojmë të gjithë miqtë tanë aventurier të cilët ishin pjesë e aktiviteteve tona si rafting ne kanionet e Osumit,në lumin Vjosa,në lumin Bistrica ,në malin e shenjtë të Tomorit,në lagunën e Karavastasë ,në gjirin e Kakomesë dhe shumë udhëtimeve të tjera. Falë përshtypjeve tuaja të mira ne jemi në 10-shen më të mirë të botës si zgjedhja e udhëtarëve në Trip Advisor.

Në fakt, ju jeni udhëtarët më të mirë të botës pasi edhe në kohë të vështira të korona virusit Ju (turistët vendas shqiptarë )besuat te ne dhe ne do t’ju jemi gjithmonë mirënjohës për motivimin për tu përmirësuar dhe ecur përpara.

Gjithë skuadra e Albania Rafting Group ju falenderon për mbështetjen dhe ju pret në udhëtime të reja!

https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g469422...

Congrats, you're a 2020 Travelers' Choice Winner

You’re in the top 10% of attractions worldwide.

Congratulations Albania Rafting Group on being a Travelers’ Choice Winner. Each year, we comb through reviews, ratings, and saves from travelers everywhere, and use that info to award the very best. You’re part of an exclusive group worldwide.