• Aug 23, 23
  • Albrafting

Jemi shume te lumtur dhe mirenjohes qe fale sponsorizimit nga Raiffeisen Bank Albania dhe Raiffeisen INVEST sh.a Albania Rafting Group shtoi nje itinerar te ri ne Tepelene,ne gryken e Kelcyres:

”Kayaking ne Vjose “

Fale Raiffesen bank tashme Albania Rafting Group ofron kayak per nje grup prej 60 personash ne lumin e Vjoses duke u bere promovues dhe zhvillues te turizmit te aventures ne Shqiperi.

Nuk eshte here e pare qe Raiffeisen Bank mbeshtet Albania Rafting Group pas sponsorizimit qe I ka bere ne vitin 2018 me pajisje, gomone dhe veshje profesionale per te rritur kapacitetet per rafting ne kanionet e Osumit dhe lumit Vjosa deri ne 50 turiste .

Jemi shumë të lumtur qe jemi pjesë e ekipit fitues të bankës më të madhe dhe më të suksesshme në vend, “Raiffeisen Bank”  duke marrë mbështetjen tuaj në rritjen e materialeve sportive të kajakut.

Zhvillimi i mëtejshëm i produkteve dhe shërbimeve synon të tërheqë një treg më të gjerë dhe të inkurajojë vizitorët të qëndrojnë më gjatë në rajon dhe të ndihmojë në përfaqësimin e Shqipërisë në kampionatet ndërkombëtare të kajakut.

Faleminderit Raiffaisen Bank !