• Oct 14, 20
  • Albrafting

Kanionet e Osumit të gëlltisin brenda tyre dhe Ti bëhesh pjesë e aventurës. Rafting të jep mundësinë të udhëtosh me trup në të sotmen dhe me imagjinatë miliona vjet para. E fillon me një lundrim në sipërfaqe të tokës 3 milion vjet më parë,pastaj gërryhet dhe ti zhytesh 150 metër thellë, duke shkuar drejt bërthamës së tokës.

Bashkohuni me skuadrën e Albania Rafting Group e cila ka sjellë për herë të parë Rafting në Shqipëri dhe e ka zhvilluar sipas standarteve europiane.

Dita e parë
*Mbërritja në Berat,ora 8.00 hotel“Castle Park” Location:https://g.page/CastleParkBerat?share

*Nisja drejt kanionit të Osumit për rreth 1,5 orë
*Rafting në Kanionet e Osumit zgjat 2 orë
* Dreka në një restorant në Skrapar
*Kthimi në Berat

Ky program kushton 55 Eur/person përfshirë transportin Berat-Kanion-Berat me minibus,rafting,drekë lokale në Skrapar.

Në se vini në Çorovodë me makinën tuaj çmimi është 45 euro/pers Rafting + transportin e shkurter nga qëndra e rafting në pikën e nisjes dhe nga pika e përfundimit te makina juaj.

Në se keni shofer me vete tju ktheje makinen çmimi eshte 40 euro/pers

Takimi është në qendrën e Federates Shqitare te Rafting:Albanian Adventure Resort:https://goo.gl/maps/iaLNBZtMMYyHRhwM9

Për ju që dëshironi të vazhdoni udhëtimin tuaj:
*Akomodimi në hotel në Berat
* Vizitë e lirë në lagjen e vjetër të Mangalemit dhe Gorricës
*Darkë me gatime tradicionale beratase
Dita e dytë
*Mëngjes i shijshëm vetëm me produkte të zonës
*Mbarimi i programit

Ky program kushton 85 Eur/person përfshirë gjithcka më sipër(Akomodim,darkë festive,mëngjes,transportin Berat-Kanion-Berat,Rafting,drekë në Skrapar)

Për të konfirmuar ju lutem beni pagesen ne adresen tone te paypal: info@albrafting.org dhe na dergoni listen e pjesemarseve dhe nje numer kontakti.

 

 

UDHËZIME

Ju duhet të keni veshur:
-Rroba banjo
-Atlete te vjetra, sandale te mbyllura
-Kostum sportiv
Ju duhet të keni me vete:
-Peshqir
-Rroba të ngrohta për t’u ndërruar
-Sandale/Atlete per t’i ndërruar në fund të udhëtimit
Albania Rafting Group siguron për çdo turist pajisjet e mëposhtme :
Kostum neoprene qe ruan konstante temperaturen e trupit
Xhup Termik
Jelek shpetimi
Helmets
Albania Rafting Group zotëron mjetet lundruese dhe guiden profesionale te specializuar sipas standarteve nderkombetare te rafting.