• Nov 28, 20
  • Albrafting

Konsulli i Nderit në Prefekturën Łódź në Poloni Z. Pawel MICHALAK së bashku me Korin e Fëmijëve të qytetit të LÓDŹ kanë uruar presidentin e Shqipërisë Z. Ilir Meta dhe të gjithë shqiptarët në të gjithë botën  28 Nëntorin ,Ditën e Pavarësisë .Surpriza e këtij urimi ishin kori i fëmijëve te qytetit te LÓDŹ  kishin përgatitur një concert me këngë shqiptare  dhe e hapën atë me himnin e Shqipërisë .

 "I nderuar Z.president! Në këtë ditë ndërkombëtare dua tju uroj “Gëzuar Ditën e Pavarësisë”.Në duart e tua si qytetar i parë i Republikës së Shqipërisë,ju dërgojmë urimet më të ngrohta nga të gjithë qytetarët polakë por mbi të gjitha njē urim i veçantë vjen nga fëmijët polake.Gjithashtu duam të dërgojmë urimet me të ngrohta të gjithë shqiptarëve atyre që janë brenda trojeve të Shqipërisë por edhe atyre që janë jashtë trojeve shqiptare nga Alaska deri në “New Zealand”

Ju dërgoj përshëndetjet më të ngrohta,kudo që jeni! Për ne është njeë nder t’ju urojmë këtë ditë ndërkombëtare dhe kaq të bukur.

Ju faleminderit dhe Gëzuar!

Kori i Fëmijëve te qytetit te LÓDŹ

Chór Dziecięcy Miasta Łodzi

 

Top videos! https://www.youtube.com/channel/UCjCzgx3GdohP2NDbEB1kU9g

Follow Me:

+ INSTAGRAM ► https://www.instagram.com/albaniarafting/

+ FACEBOOK ► https://www.facebook.com/albrafting.org

+ TWITTER ► https://twitter.com/AlbaniaRafting

+ MY BLOG! ► https://www.albrafting.org/blog

+My Project:http://www.aar.al/

Contact US:

+Address:http://castle-park.com/production/site/en/castle-park-home/

 +BUSINESS EMAIL ► info@albrafting.org