• Mar 09, 21
  • Albrafting

Irena Kita dhe vajza e saj Sofi ishin sot në Kanionet e Osumit në Skrapar për herë të parë Pasi kishin shijuar rafting në lumin e Vjosës ato vendosën që fundjavën e 7 Marsit ta kalonin me skuadrën e Albania Rafting Group në Kanionet e Osumit.Ato ngelën të mahnitura nga bukuria e kanioneve 3 milion vjeçare dhe nga profesionalizmi i skuadrës së Albania Rafting Group.Ato shijuan panoramën fantastike të 8 ujvarave dhe formacionin e shpateve të kanionit 150 m të larta.Ujvara e Bigazit është ujvara e parë që surprizon ato dhe e dyta është ajo e dashurisë së perjetshme.Më pas si në një përrallë të kalojnë si vegim ujvara “Velloja e Nuses”,ujvara “Shampanjë”,ujvara”Sheqer” dhe shumë të tjera të cilat të habisin.                                     

“Porta e Djallit”,”Katedralja e Kanionit”,”Koka e Krokodilit”,”Syri i Kanionit”etje ishin vendet e preferuara të Sofi vetëm10 vjeçe.Irena Kita me vajzën e saj janë shumë aktive dhe ambasadore të sporteve në natyrë.Ato janë profesioniste në tenis dhe në sportin e notit.Gjithashtu të dashuruara me sportet sportet në natyrë si hiking,kayaking,stand up paddle,eksplorim kanioni,zbritje me litarë  etje 

Udhëtimi i radhës do të jetë në malin e shenjtë të Tomorit me mushka .Mezi po presim të takohemi në aventura të reja.

 

Adresa:    http://castle-park.com/production/site/en/eventsinberat/

INSTAGRAM ► https://www.instagram.com/albaniaraft...

+ FACEBOOK ► https://www.facebook.com/albrafting.org

+ TWITTER ► https://twitter.com/AlbaniaRafting

+ MY BLOG! ► https://www.albrafting.org/blog

Vizitoni projektin tonë Albanian Adventure Resort:  http://www.aar.al/

Contact US:

+BUSINESS EMAIL ► info@albrafting.org