• Jun 28, 22
  • Albrafting

Ky udhëtim është perfekt për të gjithë turistët e apasionuar rreth natyrës së egër.
Do të vizitojmë Ujëvarën e Zotave (Bogovë në sllavisht do të thotë e zotave ) Kanionet 3 milion vjeçare të Osumit dhe Mullirin e Babait, do të notojmë dhe  sun bath në lumin Osum
Gjatê udhëtimit do të mahniteni me pamjet spektakolare të natyrës ,do të dëgjoni histori dhe legjenda të bukura dhe do të shijoni një drekë lokale në një restorant të zonës.

What to expect:
Do të nisemi nga qyteti i Beratit në mëngjes .Do të udhëtojmë me minibus për rreth 1 orë deri në fshatin Bogovë.Pushim i shkurtër për të shijuar pije tradicionale te çifti Fatos & Margarita.Hiking për rreth 40 min drejt Ujëvarës së Bogovës dhe  në se temperaturat na i lejojnë not në pishinë me ujë të akullt .

Udhëtimi vazhon drejt kanioneve 3 milion Vjeçare të Osumit.

Sight seeing te “Flamuri”pika me e lartë e kanionit,Te gjurma e të shenjtit “Abaz Aliu” dhe te “Vrima e Nuses”.Hiking te Mulliri i Babait ne kanionin e Osumit për rreth 1 orë. Not në pishinat natural të lumit Osum.

Drekë me produkte lokale të zones në një restorant lokal.Menuja është e shëndetshme me buke shtepie,sallate te fresket ,supe,djathra,salce kose,byrek,patate te fures,mish dhe fruta.If you are vegetarian we have wonderfull vegetarian dishes.
Kthim në Berat pas 7-8 orësh

Takimi në hotel Castle Park  

Cmimi  45 eur/pers