• Mar 07, 21
  • Albrafting

Unë jam Alma Spathara dhe “Zgjedh të Sfidoj”!

Dita Ndërkombëtare e Gruas është shumë e rëndësishme.Tema që është përzgjedhur për këtë vit është shumë e bukur“Zgjidh të Sfidosh”#choosetochallenge

Unë zgjedh të sfidoj,politikën e gabuar e cila ka lënë në haresë gratë e zonave të thella në Shqipëri! Zgjedh që nëpërmjet punës time në turizmin e aventurës dhe agriturizmit prej 20 vitesh të zhvilloj vende të thella dhe të izoluara ku nuk ka rrugë,shkolla,të ardhme!

Zgjedh që me promovimin tim të këtyre zonave të thella të coj sa më shumë turistë dhe të ardhura dhe të permiresoj jetën e grave dhe të rinjeve në këto fshatra duke duke sjellë shpresë dhe gëzim Jam e sigurt se me zhvillimin e turizmi të aventurës jeta dhe mentaliteti i tyre do të ndryshojë

Zgjedh të Sfidoj veten Time! Zgjedh të bëhem guida e parë femër në Shqipëri e rafting dhe canyoning .

Në fakt unë sot do dëshiroja që të gjitha Ne të sfidojmë gjithashtu veten tonë.E di se ne të gjitha kemi dhunti,vlera,talente,aftësi dhe nuk i perdorim ato sa duhet për të ndihmuar,motivuar drejtuar,dashuruar grate,vajzat dhe njerzit që na rethojnë

Ne mund të bëjmë akoma më shumë në se besojmë te vetja jonë,në se perdorim aftesitë që kemi për të ndihmuar të tjerët.

Zgjith të sfidosh veten sepse nga sfida vjen ndryshimi

Thanë,se Ne ishim shumë të brishta për të garuar në mataona,

Dhe tani gratë thyejnë rekorde Botërore ,

Thanë që ne nuk mund të kishim bizenese,nuk mund ti drejtonim dot ato.

Tani gratë në Shqipëri janë sipërmarëse të suksesshme ndëkohë që risin femijë të sjellshëm,të edukuar,të dashur e të fortë në shtëpitë e tyre.

Ne udhëheqim familje,biznese, vende

Le të festojmë arritjet e grave,arritjet tona!

Zëri ynë që dikur ishte i heshtur,i frikësuar i turpshëm tani është monument force që thotë STOP.

Stop pabarazisë gjinore!

Stop paragjykimin gjinor!

Bëjeni Ditën Ndërkombëtare të Gruas ditën tuaj dhe bëni atë që mundeni për të bërë vërtet një ndryshim pozitiv për gratë. Së bashku mund ta bejmë botën më të bukur!

@iwdcanberra

@international_womens_day_2021_

@internationalwomensday_global

@internationalwomensdayofficial

@iwdsemarang

@womenforwomen

@internationalwomensday_

@internationalwomen

@usembassytirana

#choosetochallenge

#iwd

#internationalwomensday

Zgjith të sfidosh sepse nga sfida vjen ndryshimi.

Adresa:    http://castle-park.com/production/site/en/eventsinberat/

INSTAGRAM ► https://www.instagram.com/albaniaraft...

+ FACEBOOK ► https://www.facebook.com/albrafting.org

+ TWITTER ► https://twitter.com/AlbaniaRafting

+ MY BLOG! ► https://www.albrafting.org/blog

Vizitoni projektin tonë Albanian Adventure Resort:  http://www.aar.al/

Contact US:

+BUSINESS EMAIL ► info@albrafting.org