Aventura e parë e ambasadorit të ri të BE-së në Shqipëri, Soreca

  • Jul 30, 20
  • Albrafting
  • Comments

Është një ambasador i ri në Shqipëri dhe ende nuk i ka filluar mesazhet e tij politike apo që të futet në qendër të debatit të nxehtë politik në vend.

Read more