fbpx Rafting | Albania Rafting Group

You are here

Maryam Salim, World Bank,representative,in, Albania, rafts for the first time in Albania

 • Sep 21, 20
 • Albrafting
 • Comments

Maryam Salim, World Bank representative in Albania, rafts for the first time in Albania with

Read more

Rafting in Corovode

 • Sep 18, 20
 • Albrafting
 • Comments

Whew! What a weekend! From rafting to off-roading, these past two days have been non-stop action, and I couldn’t be happier to be sharing new experiences with some of my favorite Peace Corps volunteers!

Read more

Rafting from Bistrica river to its estuary at the Ionian Sea

 • Sep 15, 20
 • Albrafting
 • Comments

Like a movie! Wind, twilight, escape.

Read more

Kush lundron një herë në Vjosë, ka vrarë 100 Frikëra -Rrëfim nga Leonard Bombaj!

 • Sep 08, 20
 • Albrafting
 • Comments

Lumi Vjosa- i bukur,i paparashikueshëm,i egër, dhe shumë j

Read more

Energjia e çiftit Andi Bushati dhe Balina Bodinaku nuk ka kufij.Bëjnë rafting në Bistricë!

 • Sep 07, 20
 • Albrafting
 • Comments

Analisti Andi Bushati dhe gazetarja shumë e ëmbël Balina Bodinaku së bashku me familjarë të t

Read more

Ndoshta nuk e besoni por ministria e Financës dhe Ekonomisë është një aventuriere e vërtetë, bën rafting dhe hydro speed në Vjosë!

 • Sep 07, 20
 • Albrafting
 • Comments

Ministria e Financës dhe Ekonomisë Znj.Anila Denaj së bashku me familjen zgjodhën rafting dhe hydro speed në lumin Vjosa në qytetin e Përmetit për ti dh

Read more

Rafting dhe Hydrospeed në Vjosë

 • Aug 03, 20
 • Albrafting
 • Comments

Jeni në kërkim të një eksperince unike?

Read more

Federata Shqiptare e Rafting shpreh ngushellimet e saj të sinqerta për familjen Zuna!

 • Aug 01, 20
 • Albrafting
 • Comments

Federata Shqiptare e Rafting, duke marrë rastin nga ngjarja në Dibër ku një 18-vjeçar humbet jetën nga mbytja në ujërat e lumit Drini i Zi gjatë aktivitetit të kayaking,rastit të vitit të kaluar ku një vajzë humbi jetën duke eksploruar kanionin e

Read more

"Are you happy, Geri?"

 • Aug 01, 20
 • Albrafting
 • Comments

There are few things that can make you feel as alive as when you go down the river while #rafting. It is absolutely amazing and breathtaking.

Read more

Jeni per pushime ne Sarande apo ne rrethinat e saj dhe nuk keni se me cfare I mbushni ditet?

 • Aug 01, 20
 • Albrafting
 • Comments
Read more

Pages

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us