Eksplorim i Kanioneve të Osumit me not dhe në Këmbë

  • Aug 12, 20
  • Albrafting
  • Comments

Kanioni 3 milion vjeçar, i quajtur edhe si Kolorado e Europës, me gjatësi prej 12 km dhe shpatet që arrijnë deri në 120 metra do t'ju mahnisë me pamjen e tij.

Read more