You are here

Rafting from Bistrica river to its estuary at the Ionian Sea

  • Sep 15, 20
  • Albrafting
  • Comments

Like a movie! Wind, twilight, escape.

Read more

Kush lundron një herë në Vjosë, ka vrarë 100 Frikëra -Rrëfim nga Leonard Bombaj!

  • Sep 08, 20
  • Albrafting
  • Comments

Lumi Vjosa- i bukur,i paparashikueshëm,i egër, dhe shumë j

Read more

ARG

Albania Rafting Group ( ARG ) is the first tourism and sport organization in Albania , founder of Albanian Rafting Federation , member with full rights in the International Rafting Federation.

Contact us

Follow Us