You are here

Federata Shqiptare e Rafting shpreh ngushellimet e saj të sinqerta për familjen Zuna!

  • Aug 01, 20
  • Albrafting
  • Comments

Federata Shqiptare e Rafting, duke marrë rastin nga ngjarja në Dibër ku një 18-vjeçar humbet jetën nga mbytja në ujërat e lumit Drini i Zi gjatë aktivitetit të kayaking,rastit të vitit të kaluar ku një vajzë humbi jetën duke eksploruar kanionin e

Read more

Jeni per pushime ne Sarande apo ne rrethinat e saj dhe nuk keni se me cfare I mbushni ditet?

  • Aug 01, 20
  • Albrafting
  • Comments
Read more

Are you on holidays in Saranda or in her surroundings and you don’t know with what to fill your days’?

  • Jul 31, 20
  • Albrafting
  • Comments

Are you bored with the same things on and on?

Read more

ARG

Albania Rafting Group ( ARG ) is the first tourism and sport organization in Albania , founder of Albanian Rafting Federation , member with full rights in the International Rafting Federation.

Contact us

Follow Us