Krishtlindje në Berat,Mes Pyllit me Bredha e Ajrit të Pastër!

  • Dec 06, 20
  • Albrafting
  • Comments

Hotel "Castle Park " ju mirëpret për të kaluar bashkë me familjen darkën e vigjiljes së Krishtlindjeve me gatimet plot shije, verërave,djathrave dhe bukëve të zonës.Tingujt

Read more