Karvan me mushka në Tomor dhe eksplorim i kanioneve të Osumit me"Edicionin Veror"ABC NEWS dhe Eni Shehu

  • Aug 22, 20
  • Albrafting
  • Comments

Emision fantastik me gazetarin Eni Shehu në “Edicionin Veror” 2020 dhe Albania Rafting Group.

Read more