Deputetja Ermonela Felaj dhe Elona Gjebrea festojnë Krishtindjet në malin e shenjtë të Tomorrit duke bërë hiking për rreth 5 orë

  • Dec 27, 20
  • Albrafting
  • Comments

Znj.Ermonela Felaj deputete e partisë socialiste dhe njëkohësi

Read more