You are here

Eksplorim i Kanioneve të Osumit me not dhe në Këmbë

  • Aug 12, 20
  • Albrafting
  • Comments

Kanioni 3 milion vjeçar, i quajtur edhe si Kolorado e Europës, me gjatësi prej 12 km dhe shpatet që arrijnë deri në 120 metra do t'ju mahnisë me pamjen e tij.

Read more

Are you on holidays in Saranda or in her surroundings and you don’t know with what to fill your days’?

  • Jul 31, 20
  • Albrafting
  • Comments

Are you bored with the same things on and on?

Read more

ARG

Albania Rafting Group ( ARG ) is the first tourism and sport organization in Albania , founder of Albanian Rafting Federation , member with full rights in the International Rafting Federation.

Contact us