You are here

Rafting në Kanionet 3 Milion vjeçare të Osumit

  • Oct 14, 20
  • Albrafting
  • Comments

Kanionet e Osumit të gëlltisin brenda tyre dhe Ti bëhesh pjesë e aventurës.

Read more

Rafting in Corovode

  • Sep 18, 20
  • Albrafting
  • Comments

Read more

Eksplorim i Kanioneve të Osumit me not dhe në Këmbë

  • Aug 12, 20
  • Albrafting
  • Comments

Kanioni 3 milion vjeçar, i quajtur edhe si Kolorado e Europës, me gjatësi prej 12 km dhe shpatet që arrijnë deri në 120 metra do t'ju mahnisë me pamjen e tij.

Read more

ARG

Albania Rafting Group ( ARG ) is the first tourism and sport organization in Albania , founder of Albanian Rafting Federation , member with full rights in the International Rafting Federation.

Contact us