fbpx Berat | Albania Rafting Group

You are here

Vit i Ri Në Berat,Hotel Castle Park

 • Dec 06, 20
 • Albrafting
 • Comments

Po mendoni se ku do festoni Vitin e Ri?
Mos harxhoni kohën tuaj sepse Hotel Castle Park është dhurata për të dashurit tuaj këtë fundvit.

Read more

Festat e Dhjetorit në Tomorin Pellazgjik dhe Beratin 2500 vjeçar

 • Nov 20, 20
 • Albrafting
 • Comments

Karvan me mushka dhe Jeep Safari në Kalanë e Baba Tomorit.Akomodim dhe darkë në Hotel -Restor

Read more

Eksplorim i Kanioneve të Osumit me not dhe në Këmbë

 • Aug 12, 20
 • Albrafting
 • Comments

Kanioni 3 milion vjeçar, i quajtur edhe si Kolorado e Europës, me gjatësi prej 12 km dhe shpatet që arrijnë deri në 120 metra do t'ju mahnisë me pamjen e tij.

Read more

Yoga Retreat -Berat 2020

 • Aug 03, 20
 • Albrafting
 • Comments

A keni menduar ndonjëherë të merrni pak kohë pushim?

Read more

Të gjithë po flasin për Beratin…

 • Jul 30, 20
 • Albrafting
 • Comments

Të gjithë po flasin për Beratin… Qyteti  i  një mbi një dritareve  që  sot feston 12 vjet pasuri  e UNESCO-s dhe të  magjeps me Kanionet e Osumit, malin e shenjtë të Tomorrit dhe sportet  e aventurës.

Read more

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us