Ndoshta nuk e besoni por ministria e Financës dhe Ekonomisë është një aventuriere e vërtetë, bën rafting dhe hydro speed në Vjosë!

  • Sep 07, 20
  • Albrafting
  • Comments

Ministria e Financës dhe Ekonomisë Znj.Anila Denaj së bashku me familjen zgjodhën rafting dhe hydro speed në lumin Vjosa në qytetin e Përmetit për ti dh

Read more