“ALBANIA RAFTING GROUP” Wins 2020 Tripadvisor Travelers’ Choice Best of the Best Award for “RIVER RAFTING AND TUBING”

  • Aug 21, 20
  • Albrafting
  • Comments

Falenderojmë të gjithë miqtë tanë aventurier të cilët ishin pjesë e aktiviteteve tona si rafting ne kanionet e Osumit,në lumin Vjosa,në lumin Bistrica ,në malin e shenjtë të Tomorit,në lagunën e Karavastasë ,në gjirin e Kakomesë dhe shumë udhëtime

Read more