fbpx albania rafting group | Albania Rafting Group

You are here

Rafting in Corovode

 • Sep 18, 20
 • Albrafting
 • Comments

Whew! What a weekend! From rafting to off-roading, these past two days have been non-stop action, and I couldn’t be happier to be sharing new experiences with some of my favorite Peace Corps volunteers!

Read more

Kush lundron një herë në Vjosë, ka vrarë 100 Frikëra -Rrëfim nga Leonard Bombaj!

 • Sep 08, 20
 • Albrafting
 • Comments

Lumi Vjosa- i bukur,i paparashikueshëm,i egër, dhe shumë j

Read more

Ndoshta nuk e besoni por ministria e Financës dhe Ekonomisë është një aventuriere e vërtetë, bën rafting dhe hydro speed në Vjosë!

 • Sep 07, 20
 • Albrafting
 • Comments

Ministria e Financës dhe Ekonomisë Znj.Anila Denaj së bashku me familjen zgjodhën rafting dhe hydro speed në lumin Vjosa në qytetin e Përmetit për ti dh

Read more

Jeni per pushime ne Sarande apo ne rrethinat e saj dhe nuk keni se me cfare I mbushni ditet?

 • Aug 01, 20
 • Albrafting
 • Comments
Read more

ARG

Albania Rafting Group ( ARG ) is the first tourism and sport organization in Albania , founder of Albanian Rafting Federation , member with full rights in the International Rafting Federation.

Contact us

Follow Us