Të gjithë po flasin për Beratin…

  • Jul 30, 20
  • Albrafting
  • Comments

Të gjithë po flasin për Beratin… Qyteti  i  një mbi një dritareve  që  sot feston 12 vjet pasuri  e UNESCO-s dhe të  magjeps me Kanionet e Osumit, malin e shenjtë të Tomorrit dhe sportet  e aventurës.

Read more