fbpx Tips and Tricks | Albania Rafting Group

You are here

Konsulli i Nderit në Prefekturën Łódź në Poloni Z. Pawel MICHALAK uron ditën e Pavarësisē.

 • Nov 28, 20
 • Albrafting
 • Comments

Konsulli i Nderit në Prefekturën Łódź në Poloni Z. Pawel MICHALAK së bashku me Korin e Fëmijëve të qytetit të LÓDŹ kanë uruar presidentin e Shqipërisë Z.

Read more

Nëne Fizes ”i ndrinte çemberi”

 • Nov 19, 20
 • Albrafting
 • Comments

Margarita dhe Fatos Çuni çifti puntor dhe mikpritës i Bogovës.Në se jeni duke shkuar në Bogovë dhe në Çorovodë kthehuni në dyqanin e Margarita dhe Fatos Çuni plot produkte të shumëllojshme.Mos u gënjeni nga produktet industriale qe ata shesin të d

Read more

Breaking news:ALBANIAN PM Rama reacts:Kalivaç will not be built

 • Oct 24, 20
 • Albrafting
 • Comments

“We highly welcome todays statement of Albanias PM Edi Ramas, that the Vjosa river will be saved and the Kalivaç dam will not be build.

Read more

"Are you happy, Geri?"

 • Aug 01, 20
 • Albrafting
 • Comments

There are few things that can make you feel as alive as when you go down the river while #rafting. It is absolutely amazing and breathtaking.

Read more

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us