fbpx Places to visit | Albania Rafting Group

You are here

Federata Shqiptare e Rafting në Kampionatin Botëror të Rafting 2021,Francë

 • Jun 15, 21
 • Albrafting
 • Comments

Kombëtarja e Federatës Shqiptare të Rafting “Albanian Eagle” do të garojë në Kampionatin Botëror të Rafting 2021 i cili do të zhvillohet në Francë L'Argentière-La Bessée në datat 28 Qershor deri në 3 Korrik.

Read more

Kreu i Keshillit të Lartë të Prokurorisë,Gent Ibrahimi në Kanionet e Osumit

 • Jun 07, 21
 • Albrafting
 • Comments

Gent Ibrahimi kreu i Këshillit të Lartë të Prokurorisë  kaloi fundjavën e 6 qershorit bashkë me familjen dhe miqtë e tij në Kanionet e Osumit.Gent Ibrahimi preferoi që kanionet e Osumi

Read more

Alma Spathara, Udhërrëfyesja e rafting & 15 sporteve në natyrë

 • May 14, 21
 • Albrafting
 • Comments

 

Nga Ilda Lumani

Read more

Fantastic day river rafting in the spectacular Osum Canyon

 • May 14, 21
 • Albrafting
 • Comments

 

Read more

Esmeralda Bombaj nëna e 2 fëmijëve që ka bërë rafting në 3 lumenj të Shqipērisē

 • Mar 11, 21
 • Albrafting
 • Comments

Esmeralda Bombaj tregon eksperiencat e saj të rafting  në Kanionet e Osumit në  Skrapar, në lumin Vjosa në Përmet dhe në

Read more

Explore the Balkans, Discover Albania’s best secret beaches

 • Feb 05, 21
 • Albrafting
 • Comments

Discover Albania’s best secret beaches by adventure sports like kayaking, stand up paddle SUP, snorkeling, speed boat ect,

Read more

l'Albania attraverso l'avventura -7 giorni pieni di Rafting,Trekking,Canyons

 • Jan 22, 21
 • Albrafting
 • Comments

Un viaggio

Read more

Shqipëria nën 0 Gradë Celcius... Ja destinacioni që sygjeron Alma Spathara

 • Jan 21, 21
 • Albrafting
 • Comments

Shqipëria nën 0 Gradë

Read more

Kayak ,Vrojtim zogjsh, Hiking në Lagunën e Karavastasë- Divjakë,Akomodim në Berat

 • Dec 13, 20
 • Albrafting
 • Comments

Read more

Federata Shqiptare e Rafting (FSHR) është organi i vetëm drejtues për sportin e rafting në Shqipëri.

 • Dec 02, 20
 • Albrafting
 • Comments

 Turizmi i aventurës sidomos keto vitet e fundit është përhapur

Read more

Pages

ARG

The Albania Rafting is the best choice if you are looking for Albania Tours, Rafting, Kayaking, Canyoning, River Hiking, Off Road Tours, SUP, Snowshoeing, Snorkeling and many other adventure activities in Albania.

Contact us

Follow Us